‘Rivieren’ en ‘Tijdlijn: Wetenschap en Techniek’

Soms heb je een prachtige tekst in je hoofd en krijg je die maar niet op papier. Je pent een paar steekwoorden neer, focust op details die zeker niet mogen ontbreken, speelt wat met zinnen en zucht. Die fantastische tekst die in je hoofd zit lijkt in de verste verte niet op wat er op je blad staat.

Ook Peter Goes had dat probleem. De prachtige boeken ‘Rivieren’ en ‘Tijdlijn Wetenschap en Techniek’ mocht ik voor hem reviseren. Hij schrijft: ‘Ciska heeft een uitstekende pen met een scherp oog voor detail. Mijn boeken zijn mede door Ciska veel beter geworden dankzij haar vermogen om complexe ideeën om te zetten in beknopte en boeiende teksten.’

Ik hielp Peter ook met het creëren van een doeboek bij het boek ‘Tijdlijn’. Leuke en leerrijke opdrachten die een kind meenemen door de geschiedenis heen, van de prehistorie tot nu. Ideeën van hem en van mij, prachtig uitgewerkt met zijn tekeningen.

Heb jij ook een complex idee in je hoofd dat je niet op papier krijgt? Of ben je op zoek naar meer content? Stuur een mailtje naar ciska@dewitregel.nl of Whatsapp naar 06-28429188 en met mijn hulp creëren we een pareltje dat nog mooier is dan wat je voor ogen had.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *